AGRAMKOW Fluid Systems A/S

Head of Global Procurement

AGRAMKOW er netop blevet købt, hvilket betyder, vi skal skrive et nyt spændende kapitel, hvor vi intensiverer vores fokus på det globale marked. Bliv vores nye Head of Global Procurement og kom med på udviklingsrejsen.

Da vores indkøbsleder går på velfortjent pension, søger vi nye, erfarne kræfter.

Ledelsesansvar og drift af vareindkøb med globalt udsyn
Som Head of Global Procurement bliver du ansvarlig for den overordnede ledelse af fire dygtige medarbejdere i vores indkøbsafdeling i Sønderborg. Hertil skal du udvikle og understøtte indkøbsfunktionerne globalt, bl.a. ved at udvikle og implementere strategier, formulere standardiseringer og procesoptimere forsyningskæden. Dette indebærer, at du på den globale skala kan:

  • udvikle og optimere vareindkøb og disponering.
  • strukturere stamdata på tværs af AGRAMKOWs internationale afdelinger.
  • forhandle indkøbsaftaler for de lande, vi er repræsenteret i.
  • sikre leveringssikkerheden.
  • være en nærværende, loyal og støttende personaleleder for dit team.

Med reference til Director of Operations & Delivery, bliver du en naturlig del af vores dynamiske mellemledergruppe. Sammen har vi fokus på synlig ledelse, motivation og medarbejderinvolvering. Vi samarbejder bredt og er i tæt dialog med de øvrige afdelinger i AGRAMKOW, hvilket betyder, du får en vigtig, tværgående rolle i hele organisationen.

Dine ansvarsområder:

  • Ledelse af indkøbsafdelingen i Sønderborg.
  • Koordinering af indkøbsaktiviteter i AGRAMKOWs globale enheder og sikring af, enhederne er i overensstemmelse med gældende indkøbsprocesser og lovgivning.
  • Udvikling og implementering af vareindkøb, disponering og indkøbsstrategi, herunder procesoptimeringer i forsyningskæden.
  • Koordinering af elektronisk box build ved EMS’er

Vi ønsker os
Der er flere indgangsvinkler til stillingen. Du kan være uddannet ingeniør inden for eksempelvis el, elektronik eller mekanik med strategisk indkøbserfaring, eller du kan komme med en mere kommerciel eller finansiel baggrund, begge hvor du har opbygget en solid værktøjskasse inden for strategisk indkøb af tekniske komponenter. Du har ligeledes erfaring med flow- og procesoptimering i relation til indkøb, disponering og lagerstyring. Dine erfaringer har givet gode resultater, og du bringer derfor et godt kendskab til ERP-systemer med dig – gerne fra en international produktionsvirksomhed.

Vi foretrækker, at du motiveres af at arbejde selvstændigt og målrettet, og at du har et personligt drive, der skinner igennem, så du er i stand til, på en tillidsvækkende måde, at få dit team med dig. Du er stærk i forhandlingssituationer, en god kommunikator og arbejder analytisk og struktureret med fokus på resultatskabelse.

Med de mange berøringsflader der er på tværs af hele AGRAMKOW, er det vigtigt at du besidder stærke samarbejdsevner og kan skrive og tale flydende engelsk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Share on:

Region:

  • Region Syddanmark

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Expected start date:

01/08/2024 or after further agreement.

Location:

Sønderborg

Contacts:

Søren Juhler

Telephone: +45 74123533

Company homepage:

https://www.agramkow.com/

Office address:

Augustenborg Landevej 19 DK-6400 Sønderborg