AGRAMKOW Fluid Systems A/S

Erfaren el-teknisk profil med flair for elektriske konstruktioner og kundetilpassede løsninger

EL-Ingeniør eller lignende profil til R&D

Har du praktisk erfaring i el-konstruktioner? Er du klar til at skifte skruetrækkeren ud med en udviklingsorienteret rolle, hvor du kan anvende din elektriske forståelse til at skabe innovative og kundetilpassede løsninger? Så har vi jobbet til dig i vores spændende R&D-afdeling!

Vi søger en åbensindet, detaljeorienteret og nysgerrig kollega, der kan bidrage med god energi til vores dygtige Hardware Team. Du får succes i rollen, hvis du kan kombinere din el-tekniske baggrund med teori, produktudvikling og tværfagligt samarbejde.

Udvikling, projektarbejde og kompromisløs faglighed
Med reference til vores Engineering Manager, vil du sammen med et knalddygtigt og yderst erfarent team blive involveret i udvikling af kundetilpassede produkter af høj kvalitet. Det betyder, du i din dagligdag indgår i tværfaglige projektgrupper, hvor I sammen undersøger og definerer løsninger, der imødeser kundernes behov. Du har særligt fokus på de el-tekniske afklaringer og specifikation i projekterne, hvor udvikling og design af alternative løsninger er hverdag. Sammen med dine kolleger, sætter du en ære i høj faglighed, og dermed er test af prototyper en ganske naturlig opgave, du varetager.

Samarbejde og kommunikation i en global, markedsledende virksomhed
Som first-movers inden for applianceindustrien, forventer vi, at du holder dig fagligt opdateret på det el-tekniske felt. Du skal kunne forstå de organisatoriske sammenhænge i en international organisation, da vi har kunder og kolleger i hele verden. Derfor kræver stillingen, du kan kommunikere i skrift og tale på engelsk. Dansk er en fordel, men ikke et krav. Hertil skal du være i stand til at forstå udviklingsprojekter fra flere perspektiver, så du, sammen med dine kolleger, skaber de bedste løsninger på tværs af fagligheder og arbejdsområder.

Dine arbejds- og ansvarsområder er dermed:

  • Varetagelse af el-teknisk konstruktion i udviklingsprojekter
  • Design og konstruktion af eltavler
  • Definition og udvikling af kundetilpassede løsninger
  • Overlevering af projekter til vores produktion. Hertil skal du yde teknisk support og instruktion ved behov.
  • Kvalitetsdokumentation og test af dit arbejde

Hvad vi forventer af dig:
Du behøver ikke have mange års erfaring som udvikler - det vigtigste er, at du er passioneret og dygtig i arbejdet med el-konstruktioner, og er sulten på at lære nyt. Du har en relevant uddannelse – f.eks. el-ingeniør, maskinmester, stærkstrømstekniker eller anden relevant teknisk uddannelse.

Du skal:

  • Have en el-teknisk tilgang til dit arbejde
  • Være en holdspiller – også på tværs af fagområder
  • Kunne bidrage værdifuldt til R&D-feltet.
  • Stå på mål for en høj teknisk faglighed
  • Læse og forstå el-tegninger. Erfaring med Eplan er en fordel.

Som person er du en teamplayer, der træffer beslutninger på baggrund af egne og andres analyser. Du tænker holistisk, kan kommunikere tydeligt og arbejder disciplineret med et godt overblik – også når det går stærkt.

Vi har en flad struktur, hvor det er naturligt at stille nysgerrige spørgsmål, samtidig med, du støtter dit team og din leder i at bidrage positivt til afdelingens succes.  Endelig har vi en uformel omgangstone, hvor der er plads til sjov og forskelligheder blandt loyale kolleger. Disse værdier bør ikke være et kompromis for dig, hvis du ønsker succes i stillingen.

Vi tilbyder
Den rette profil indtræder i en organisation, der er markedsførende inden for sit felt. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, der sætter en stor ære i at ansætte hele mennesker, som både skal have familielivet og arbejdslivet til at harmonere. Vi prioriterer i det hele taget et sundt arbejdsmiljø, hvilket vores aktive personaleforening og lækre kantine også bidrager til.

Arbejdet vil være spændende og udfordrende, og der er stor mulighed for at lære og udvikle sig fagligt, så vel som personligt.

Hvis du er klar til at træde ind i en udviklingsrolle, hvor du bringer din el-tekniske forståelse og erfaringer i spil, glæder vi os til at høre fra dig.

Samtaler bliver holdt løbende, og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.  

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Sønderborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Bjørn Halborg Kjær

Kontoradresse:

Augustenborg Landevej 19 DK-6400 Sønderborg