AGRAMKOW Fluid Systems A/S

DK: Global IT Manager

Global IT Manager

Er du en passioneret og erfaren IT-Manager med en stærk vision for at etablere fremtidssikrede IT-systemer på globalt niveau? Kan du lede og opbygge en driftssikker IT-afdeling, som understøtter AGRAMKOWs vækststrategi? Hvis du brænder for at udfordre dig selv i en rolle, der kræver stor IT-faglighed, projektledelseserfaring og global forretningsforståelse, er den nyoprettede stilling som Global IT Manager noget for dig.

I AGRAMKOW har vi en ambitiøs vækststrategi, som stiller store krav til en pålidelig, sikker og agil IT-infrastruktur. Vi leder efter en erfaren Global IT Manager, som kan føre organisationens IT-systemer sikkert igennem transformationen.

Som en nærværende leder, indgår du i vores dynamiske mellemledergruppe, hvor fokus er på synlig ledelse, motivation og medarbejderinvolvering. Du får direkte ledelsesansvar for fire medarbejdere i Sønderborg, og du er ikke bleg for at deltage aktivt i de daglige driftsopgaver.

Ansvarsområder:
Som IT Manager i AGRAMKOW bliver du ansvarlig for udvikling, overvågning og drift af IT i den globale organisation. Med egne datterselskaber i seks lande fordelt over hele verden, vil den daglige support foregå gennem outsourcing partnere, som du forhandler og laver aftaler med.

  • Ledelse af medarbejdere og IT-projekter samt tilhørende it-budgetter.
  • Implementering af Cyber Security protokoller.
  • Etablering af outsourcing af 24/7 supportfunktion.
  • Opbygning og vedligeholdelse af cloud løsninger via partner.
  • Ansvar for SAP og CRM-systemer.

IT Manageren hos AGRAMKOW får en central rolle som sparringspartner for både vores softwareafdeling og vores R&D-afdeling. Sammen sikrer I fremtidens produkter med stort fokus på cyber security. Praktisk erfaring med Microsoft Defender og andre cyber security tools er dermed afgørende for at lykkes i rollen.

Kvalifikationer:
Som Global IT Manager er det vigtigt, at du besidder en forretningsorienteret tilgang til IT-styring og strategiudvikling, og du evner at forbinde IT med de overordnede strategiske og globale forretningsmål. Derudover forventer vi at du:

  • har stor erfaring med PowerShell scripting og ikke mindst hands-on erfraring
  • har ekstensiv erfaring med håndering af Microsoft 365 services
  • har praktisk erfaring med Microsoft Defender og andre security tools
  • kan forhandle og indgå licensaftaler med IT- og softwareleverandører

Derudover forventer vi at du har indblik i og forståelse for nyeste tendenser inden for cyber security, så virksomhedens IT-systemer opererer driftssikkert. Som person er du en tydelig kommunikator, som begår dig flydende i skrift og tale på engelsk.

Erfaringer

  • Du har en faglig baggrund fra områder som it-supporter, datamatiker eller lignende med relevant efteruddannelse.
  • Du har minimum 10 års erfaring med IT Support og IT-administration, ideelt set med erfaring inden for it-projektledelse.
  • Du har stærke kompetencer og praktisk erfaring med PowerShell scripting.
  • Du er ekspert i at bruge Microsoft 365 services.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning som Global IT Manager, hvor dine erfaringer med at opbygge et global, stabilt og sikkert IT-landskab kan bidrage positivt til vores globale vækstrejse.

Vi afholder samtaler løbende, og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet. 

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

01/07/2024 eller efter aftale.

Arbejdssted:

Sønderborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Heijkoop

Telefon: 22143343

Kontoradresse:

Augustenborg Landevej 19 DK-6400 Sønderborg